Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 september 2021

Nieuwbouw in Noordwijk Binnen

Noordwijk – Op het terrein van de Herenweg 21-23 staan nu nog enkele leegstaande bedrijfspanden en een bedrijfswoning.

Maar de eigenaar heeft plannen om hier een appartementengebouw met 16 wooneenheden te bouwen. En er tegelijkertijd een ‘langzaamverkeerverbinding’ te realiseren tussen de nieuwe woonwijk Offem Zuid en Noordwijk Binnen.

De gemeente heeft enkele jaren geleden dit perceel aangekocht in samenwerking met partij Poort van Offem vof. De gemeente zal de langzaamverkeersverbinding tussen de Voorstraat en de Verlengde Voorstraat realiseren. De ontwikkelaar Poort van Offem vof realiseert de woningen. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om dit plan vrij te geven voor inspraak.