Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2021

Speeleiland met landschapspark komt er toch

Noordwijk – Niets staat de komst van het landschapspark met een speeleiland naast de nieuwe wijk Duineveld in het Middengebied van Noordwijk meer in de weg.

Voor- en tegenstanders roerden zich de afgelopen weken en ze zetten ook handtekeningenacties op. Donderdagavond bespraken de politici dit onderwerp en bleken alle partijen het collegevoorstel voor het landschapspark te steunen. Wethouder Theo Alkemade wees er ook nog eens fijntjes op, dat dit de uitvoering is van een wens, die door de toenmalige gemeenteraad in 2005 al was geuit.

Fractievoorzitter Van der Vossen (NZLokaal) verwoordde: “Voor kinderen is het belangrijk te kunnen spelen en klimmen. Ze moeten meer kunnen doen dan alleen een beetje schommelen.”