Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2021

Woonblokkade

Noordwijk – Het gemeentebestuur wil ingrijpen op een plan om wonen mogelijk te maken op de percelen van Koningin Wilhelmina Boulevard 15 en 17.

De gemeenteraad moet zich hier binnenkort over uitspreken. Op dit moment is het nog mogelijk om de huidige functie (horeca) om te zetten naar wonen op de begane grond. Maar wanneer dat één keer wordt toegestaan, kan dit omzetten niet meer belemmerd worden bij de andere panden langs de KW Boulevard, zo is te lezen in een voorbereidingsbesluit.

En dat past niet in de gemeentelijke horecavisie om de grootste concentratie van horecaondernemingen te huisvesten aan de KW Boulevard.