Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2021

Wens voor appartementenflat

Noordwijk – De nieuwbouwplannen voor het terrein op de Koningin Wilhelmina Boulevard 4, waar Prominent Inn / De Blauwe Gans is gevestigd, moeten aangepast worden.

Nu geldt daar nog een maximale bouwhoogte van 24 meter. De eigenaar wil hier nieuwbouw realiseren, met op de begane grond een restaurants en op de etages daarboven appartementen. Het college van burgemeester en wethouders wil echter niet tornen aan die maximale hoogte.

Er gloort echter nog hoop voor de initiatiefnemer voor dit hogere bouwplan. Het college is bereid haar besluit te heroverwegen ‘op het moment dat er meer inzicht is in de overige ontwikkelingen ter plaatse en beoordeeld kan worden of de bouwhoogte van 24 meter stedenbouwkundig passend is’.