Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 augustus 2006

Verkeer in een richting in Von Bonninghausenlaan

Lisse - De gemeente trekt een bedrag van 135.000 euro uit voor de herinrichting van de Von Bonninghausenlaan. Dat staat in een vrijdag 4 augustus openbaar gemaakt beleidsdocument, ondertekend door wethouder Guus Mesman, die onder meer de werkterreinen Verkeer en Vervoer alsmede WEg en Waterbouw in zijn portefeuille heeft.
Er worden drepmpels en poortconstructies aangelegd. Daarnaast komen aan beide kanten parkeerhavens. Het aantal parkeerplaatsen vermindert volgens het college van burgemeester en wethouders niet. Na de herinrichting kan het verkeer nog maar van een kant de Von Bonninghausenlaan inrijden. Daar geldt dan een snelheidslimiet van 30 kilometer per uur. Ook de Julianastraat gaat binnenkort op de schop; daarvoor is 68.000 euro gereserveerd.