Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 januari 2007

Winkelend publiek geïnteresseerd in medewerking aan D66-enquête

Lisse - Het winkelend publiek in Koopcentrum Lisse reageert geïnteresseerd op de D66-enquête, waarbij wordt gevraagd de eigen mening kenbaar te maken over de beoogde afsluiting van de Kapelstraat en de Meer- en Houtstraat. Fractievoorzitter Cees Verburg blikt kort terug op de eerste week, waarin ongeveer tachtig mensen meewerkten.
'Regelmatig kwamen inwoners zelfs ongevraagd naar ons toe', vertelt hij. 'Daarbij gaven ze vaak duidelijk aan in hoeverre ze voor of tegen afsluiting zijn. De eerste indruk is, dat het lokale publiek goed op de hoogte is van de situatie. De meningen lopen uiteen; het is of zwart of wit. Eenrichtingsverkeer, de variant van Alverha, biedt soms nog enige nuance. Vaak wordt verwezen naar de advertenties van D66-Lisse en de redactionele artikelen in de lokale weekbladen.' Dinsdag 30 januari presenteert de partij vanaf 20:00 uur tijdens een politiek Café in De Gevulde Mand (Haven 4) de uitkomst van de enquête.