Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 april 2007

Hoog gebouw op Trias-locatie

Lisse – Op de locatie van het oude Trias-kantoor, aan de Nassaustraat bij Blokhuis, wil de woningcorporatie veertig woningen bouwen, zo maakte Trias-directeur Hans Al bekend tijdens de raadsinformatiebijeenkomst. In de plannen is ruimte voor 20 koopwoningen en 20 sociale woningen. Wellicht komen er nog meer woonruimten op deze locatie, ‘maar dat is iets wat we pas over een tijdje kunnen beoordelen’, aldus Al.
Deze opmerking was voor een aantal raadsleden verrassend, vanwege de huidige geringe omvang van het kantoor. De directeur kwam echter zelf met de oplossing voor het probleem: ‘De naastgelegen panden zijn ook al relatief hoog, dus om hiermee in lijn te komen willen we een nieuwe pand opzetten van vier of vijf verdiepingen.’ Gevolg van deze plannen is wel dat vijf woningen in de Van der Veldstraat moeten worden gesloopt. Al heeft een architect opdracht gegeven deze plannen verder uit te werken.