Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 april 2007

Viering hoogste punt leidt tot schrik bij aanwezigen

Voorhout – Een nieuwe mijlpaal is bereikt in de aanleg van het nieuwe gebouw dat sinds kort de Jacoba van Beieren Hof heet. Na de aanloopproblemen waarbij de palen niet geheid, maar geboord moesten worden, verliep de bouw vlekkeloos. Het vieren van het hoogste punt en het daarbij onthullen van de nieuwe naam, zorgde echter voor wat verschrikte gezichten.
‘Over drie weken komen de 24 huurwoningen op de markt. De appartementen zijn verkrijgbaar vanaf 850 euro per maand’, informeerde Van Oostrum. Ook Van der Zon was tevreden met het voorlopige resultaat: ‘Het gaat prima en ik vind het een mooi plan, dat gunstig is voor Teylingen. Het geeft onze plaats wat extra röring.’

Na een ruime vertraging op het protocol namen Carlo van Oostrum, portefeuillemanager winkels Interpolis en wethouder Leo van der Zon plaats op het podium, achter een grote rode knop. Beiden drukten erop en er gebeurde niets noemenswaardigs. Nog maar een keer dan en plots verschijnt een stroomvonk. Niemand raakte gewond en nadat de beide heren nogmaals, nu wat aarzelend en voorzichtig, op de knop drukten, werd de nieuwe naam op een vurige manier onder applaus en gelach onthuld.