Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 mei 2007

Naam deel Berkhoutlaan gewijzigd in ‘De Madelief’

Lisse – Het college stelt binnenkort aan de gemeenteraad voor om de straatnaamgeving van de Berkhoutlaan tussen de Heereweg en Westerdreef aan te passen. Er woont geen mens in de nog te bouwen woon-winkelcomplex ‘De Madelief’, maar een Vereniging van Eigenaren is reeds opgericht door de toekomstige bewoners. Deze vereniging heeft bij het college een verzoek ingediend om het woon-winkelcomplex de straatnaam ‘De Madelief’ toe te kennen. Wethouder Guus Mesman (PvdA) maakte vorige week dinsdag bekend dat de gemeente dit verzoek wil inwilligen.

Mesman: ‘De naamswijziging betreft de winkels aan de Berkhoutlaan tussen de Heereweg en Westerdreef. Zij krijgen per 1 januari 2008 de straatnaam ‘De Madelief’ toebedeeld. De mensen die in het woon-winkelcomplext gaan wonen, hebben de ingangen nogal verspreid over het hele pand en dat zou leiden tot verschillende straatnaamadressen voor hetzelfde pand. Het college wil hierom de straatnaam ‘De Madelief’ alsmede de bijbehorende adresnummers toekennen.’