Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 mei 2007

Overdracht hamer van voorzitter

Voorhout – In december nam Kees van Velzen voor de Oranje Vereniging Voorhout de voorzittershamer over van Hans Dierdorp. Als doelstellingen had hij voor ogen “een bindende factor te zijn en een goede opvolger te vinden”. Hoe is de situatie nu, kort voor Koninginnedag?
“Ik heb een andere manier van vergaderen ingevoerd en alle neuzen staan weer dezelfde kant op. Was het eerder zo dat er geteld werd wie er aanwezig was op de vergadering, nu kijken we wie er niet is. Iedereen heeft er ook weer zin in, tijdens en na het vergaderen. We houden op tijd op, zodat er ook gelegenheid is om samen een biertje te drinken. Maar de grote proef is de komende week: dan zien we of we alles goed voor elkaar hebben.”
Hij besluit met een nieuwtje: “De zoektocht naar een opvolger verloopt nog niet voorspoedig, dus wellicht knoop ik er nog een jaartje aan vast.”