Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 mei 2007

Panorama’s Voorhout blijven langer open

Voorhout – Voor het eerst in haar bestaan blijven de deuren van Panorama Tulipland geopend tot en met september. De bezoekers kunnen het werk van Leo van den Ende tot 28 mei dagelijks bewonderen. Na deze datum blijft het panorama iedere dinsdag en woensdag open voor het publiek.
Medeoprichter Piet van Vliet vertelt enthousiast: “Het Panorama Big Sur is het hele jaar door maar liefst zes dagen in de week geopend: dinsdag tot en met zondag van 10:00 uur tot 17:30 uur.” Hij is blij met deze positieve ontwikkelingen, waarbij de beide panorama’s Voorhout stevig op de kaart zetten als toeristentrekker voor de hele regio. Van Vliet: ‘Natuurlijk zijn mensen welkom die als vrijwilliger willen helpen aan deze nieuwe ontwikkelingen. Kijk voor meer informatie op:
www.tulipland.nl of bel: 0252 222 777, email: info@tulipland.nl.