Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 juni 2007

Event Team: samen sportief in de openlucht

NOORDWIJK – Event Team organiseert sportieve evenementen in de buitenlucht voor particulieren en bedrijven. Groepen van 5 – 150 personen worden door ervaren instructeurs een middag lang meegenomen in de wereld van vliegeren, powerkiten, strandzeilen, boogschieten, brandingraften, gps-wandeltochten of andere activiteiten.

Eigenaar Sander Bergonje vertelt over de sportieve events die zijn bedrijf aanbiedt en die zich mogen verheugen in een sterk toegenomen belangstelling. ‘We zijn het enige bedrijf in Noordwijk dat dit aanbiedt en er is een duidelijke markt voor. Wanneer een groep bij ons reserveert nemen we hen bijvoorbeeld mee naar het strand. Daar krijgen de mensen de basisbeginselen mee van bijvoorbeeld het powerkiten, waarna ze het zelf kunnen proberen. Wanneer de nieuwigheid er een beetje af is, krijgen de deelnemers een tweede evenement voorgeschoteld, zoals het boogschieten. Dit kan in spelverband, maar natuurlijk kunnen we ook zorgen voor een wedstrijdelement.’

Bergonje vervolgt: ‘Voor personeelsuitjes, familiefeestjes of bij wijze van teambuilding is dit een perfect alternatief. Wij zetten kwalitatief goede evenementen neer, van zeer sportieve activiteiten zoals het mountainbiken tot semi-sportieve bezigheden, zoals het strandzeilen, voor mensen in de leeftijd van 10 tot 80 jaar. Om veel plezier te hebben en goed vermaakt te worden, hoef je echt niet sportief te zijn, want voor ieder hebben we wat wils! Zo bieden we ook een educatief programma aan in combinatie met een natuurwandeling. Dat is ook het geheim van het succes van Event Team: onze programma’s zijn altijd afgestemd op de wensen van de deelnemers.’

Voor meer informatie:
Event Team
Dreefkant 46
2203 NV Noordwijk
M: 06 2701 6658
E:
info@event-team.nl
W: www.event-team.nl

1 Comments:

At 12:28 p.m., Blogger Maarten said...

Via Groupon heb ik een aanbieding van Event-Team gekocht voor 2 uur blokarten op het strand van IJmuiden. Na betaling kreeg ik de voucher binnen en kon ik gaan reserveren. Helaas is dat bij Event-Team bijna niet te doen.
Al het contact verloopt via de eigenaar, Sander Bergonje, alleen is deze bijna niet bereikbaar. Hij neemt bijna nooit de telefoon op en reageert niet op ingesproken voicemail berichten. Je kunt ook een email sturen, maar ook deze beantwoordt hij niet of nauwelijks.
Natuurlijk lukt het je na stug volhouden om een afspraak te maken. Je bent dan wel nog afhankelijk van het weer. Event-Team heeft de gewoonte om je pas op de ochtend zelf te laten weten of het doorgaat. Dat doen zij dan via een smsje. Als je geluk hebt, want wij hebben ook al een keer voor niets op het strand gestaan. Was er helaas wat misgegaan, met welgemeende excuses.
Na een half jaar lang meerdere mislukte pogingen gedaan te hebben om een afspraak te maken, was de maat vol. Na een klacht bij Groupon kregen we ons geld terug. We bleken niet de enige te zijn die hun buik vol hadden van Event-Team.
Sander Bergonje heeft nog wel gereageerd op mijn klacht. Zijn verklaring voor het slechte contact was de drukte door te veel verkochte vouchers en het feit dat hij overdag op het strand staat en dus niet kan reageren op berichten. Op de klacht dat er pas op de ochtend zelf geannuleerd wordt was de reactie dat hij dat al 9 jaar zo deed.

 

Een reactie posten

<< Home