Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 september 2007

Grenspalen beschermd

LISSE – ‘Ik wil een bescherming opstellen voor grenspalen door ze op de monumentenlijst te zetten.’ Met deze woorden gaf wethouder Guus Mesman (PvdA) gehoor aan de dringende oproep van de monumentencommissie de grenspalen te behouden voor het nageslacht.

Mesman: ‘Op ambtelijk niveau is dit punt al uitgewerkt en ik ga het voorstel in het college van burgemeester en wethouders inbrengen.’ Zijn aankondiging werd donderdag 30 augustus met instemming begroet door de monumentencommissie. Commissielid Wim Bosch had nog wat aanvullende informatie voor de wethouder: ‘Er is een mooie grenspaal ontdekt op het landgoed van Haaster, dus deze paal kan ook als monument worden meegenomen.’

1 Comments:

At 9:48 p.m., Blogger Langs de Palen said...

Hallo Joep,

Weet jij of er al een lijst is met grenspalen in de omgeving Lisse.

Ik zou graag eens een fotoserie maken van deze palen.

Vr Gr,

rien de Schipper

 

Een reactie posten

<< Home