Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 december 2007

Koken voor camera

VOORHOUT – Niemand minder dan de beroemde kok van het TV-programma Life@cooking, Robert, kwam vorige week voor de tweede keer langs bij de kinderkookclub in den Voorhoutsche pot. Twee groepen van tien kinderen, aangevuld door twee van de kinderkookcluborganisatoren Marco van Veelen en Willem Vogels, mochten samen met Robert koken, terwijl er opnames gemaakt werden voor het RTL4-programma.

Spannend was het wel, met name voor de jongsten, om alleen voor de camera te staan, maar Robert stelde de kinderen prima op hun gemak. Willem overhandigde het kinderkookboek De Jonge Garde aan Carlo Boshart en Irene Moors, de presentatoren van Life@cooking en de beiden reageerden bijzonder enthousiast. Irene zei verrukt: “Dit is een prachtig boek voor mijn kinderen!”

Vorige week zondag verscheen de eerste TV-uitzending en de opnames van vorige week woensdag worden uitgezonden op zondagmiddag 16 december of 23 december, van 17:00 uur – 19:00 uur op RTL4.