Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 januari 2008

Minder ruimte voor ambtenaren door nieuwe gemeentewinkel

Speciale kidscorner gerealiseerd

LISSE – De ‘nieuwe en verbeterde’ gemeentewinkel is geopend. Na een ingrijpende en tonnen kostende verbouwing staan er nu een zestal balies klaar, waar de vragende inwoner met zijn zorgen, wensen en legesbetalingen terecht kan.
Het moet gezegd: voor de bezoekende burger ziet het er goed uit. De wachtruimte is ruim, er is een speciale ‘kids corner’ en in het plafond hangen sierlijk gekleurde cirkels. Ook de balies zelf zijn gedecoreerd met de vier kleuren van het gemeentelogo. Een deel van de ambtenaren is echter niet onverdeeld gelukkig, zo blijkt. Door de nieuwe herindeling moeten deze gemeentelijk medewerkers flink inschikken in hun eigen werkruimte. De deuren van enkele kasten kunnen bijvoorbeeld niet geheel opengeslagen worden, omdat ze dan tegen de bureautafels komen. Hoewel dit gemakkelijk op te lossen is met het plaatsen van enkele schuifdeurtjes, was hier door de architect niet van tevoren aan gedacht boven de tekentafel.