Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 mei 2008

Laatste penseelstreek

VOORHOUT – Donderdag nog even de step en vrijdag als laatste een kruiwagen. Afgelopen week zette schilder Leo van den Ende zijn laatste penseelstreken op zijn levenswerk; het Panorama Tulipland in Voorhout. Het monnikenwerk is volbracht.
Op donderdag 22 mei zal hij als officiële afsluiting nog zijn handtekening op het doek zetten, dat dit jaar nog tot eind augustus te zien is. Tulipland is tot 25 mei nog dagelijks geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur en daarna tot en met 31 augustus elke zondag en dinsdag van 10:00 tot 17:00 uur. Ook in de toekomst zal het immense schilderij van de Bollenstreek nog worden tentoongesteld, maar de mogelijkheid om de schilder zelf aan het werk te zien, is definitief voltooid verleden tijd.