Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 juni 2008

Fout in de begroting

NOORDWIJK – Wethouder M. Vroom kroop woensdag 4 juni diep door het stof tijdens de vergadering van de commissie Werken & Welzijn tijdens de behandeling van het onderwerp ‘Subsidie 2008 Stichting Jeugd en Welzijn Bollenstreek (de peuterspeelzaal).

Het onderwerp, een subsidie van 11.181 euro, zou een hamerstuk zijn ware het niet dat meerdere raadsleden de wethouder wezen op fouten in de berekening. Vroom was zeer ontevreden dat dit gebeurd was: ‘Het is ongelooflijk dat er een begrotingsfout gemaakt wordt in de correctie op de begroting. Voordat dit stuk in de raad komt, moet het herschreven worden, want dit kan gewoon niet. Het liefst zou ik onder tafel kruipen met dit stuk, maar dat is niet in het belang van de SJWB. Het stuk wordt voor de raadsvergadering aangepast, zodat het alsnog een hamerstuk wordt.