Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 juni 2008

Tweede Kamerleden bezoeken Fioretticollege

LISSE – De tweede Kamerleden Boris van der Ham (D66) en Jeroen Dijsselbloem (PvdA) brengen maandag 23 juni een werkbezoek aan het Fioretticollege in Lisse. De reden dat deze bekende politici het Fioretti bezoeken is de uitkomst van het parlementaire onderzoek naar de onderwijsvernieuwingen van de zogeheten commissie Dijsselbloem.

Van der Ham en Dijsselbloem worden om 12:45 officieel ontvangen, waarna ze lunchen met de directie van het Fioretticollege. Een rondleiding door de MVO-Lucia en korte bezoeken aan klassen in de sector zorg en welzijn breed en de sector economie, geeft de beiden meer inzicht in de dagelijkse gang van zaken. Om twee uur vertrekt het bezoek richting de locatie Sportlaan van het Fioretti om ook daar een rondleiding te krijgen en een les maatschappijleer bij te wonen. De leerlingen kunnen daar vragen stellen aan Dijsselbloem en Van der Ham.

Om 15:00 uur staat een debatuur gepland tussen de beide Tweede Kamerleden met docenten in leerlingen onder leiding van Imre Vegh van het debatinstituut ‘Debat.nl’.