Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 juni 2008

VV Noordwijk krijgt kunstgras

NOORDWIJK – Het collegevoorstel over het verbeteren van de sportparken Duinwetering en Lageweg (SJC) kreeg positieve geluiden te horen tijdens de vergadering van de commissie Werken & Welzijn op woensdag 4 juni. De gemeenteraad zal daarom deze week besluiten om een krediet van 635.000 euro beschikbaar te stellen voor de aanleg van een kunstgrasveld bij V.V. Noordwijk. Ook het sportpark Duinwetering wordt verbeterd en vindt er een haalbaarheidsonderzoek plaats voor de aanleg van kunstgras op sportpark Lageweg ten behoeve van SJC.

Commissielid J. Verkade (CDA): ‘Ik ben blij dat meerdere problemen worden opgelost.’ Zijn collega B. Mulder-Veenema (WenS) riep op om haast te maken met de aanleg van de kunstgrasvelden voor SJC: ‘Zij zitten met minstens even grote capaciteitsproblemen, zo niet groter, als V.V. Noordwijk. Het zou erg zijn als een vereniging die bij een nieuwe woonwijk ligt, een ledenstop moet invoeren.’

Commissielid J. Elvader (Verenigd Noordwijk): ‘We geven hier een behoorlijke oplossing voor onze sportfanaten.’ Commissielid H. van den Berg (Progressieve Combinatie): ‘Ik ben voorstander van zoveel mogelijk kunstgrasvelden.’ J. Heus (Noordwijk Totaal): ‘Zorg ervoor dat SJC op heel korte termijn de helpende hand wordt geboden.’

Wethouder G. van Duin: ‘Wat betreft SJC: die haast zit erop. We kijken ook naar de mogelijkheden van het draaien van de velden. De uiterste datum waarop overleg gepleegd wordt met ProCensus is deze zomer.’ Commissielid I. Lewis (VVD) wilde weten: ‘Wordt voor de SJC-kunstgrasvelden ook gekeken naar de locatie over het water en gaat u met de provincie hierover overleggen?’ Van Duin bevestigde dit.