Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 september 2008

‘Daar word je blij van!’

Top 1 Toys

NOORDWIJKERHOUT – Dinsdag 2 september was het dan eindelijk zover: Noordwijkerhout heeft er een nieuwe kwaliteitszaak bij: Top 1 Toys. De eigenaren Shirley en Erik Snippe hebben hun langgekoesterde wens om samen een eigen zaak op te zetten waargemaakt. ‘In deze speelgoedzaak is er voor elk wat wils: in alle prijsklassen, maar altijd met veel kwaliteit.’

Al in de weken voor de opening klopten mensen regelmatig op de deur, wanneer het echtpaar samen met hun kinderen druk bezig was met de inrichting en het opstellen van de ruim 2.000 speelgoedartikelen. Of niet snel een cadeautje gekocht mocht worden voor een (klein)kind of naaste? ‘Nee’ verkopen past niet bij Top 1 Toys en veel mensen gingen gelukkig huiswaarts. ‘Dat is ook onze filosofie’, laten de eigenaren weten: ‘goede service komt bij ons op de eerste plaats. We willen een dorpswinkel zijn, waar je lekker binnen kunt lopen om te kijken wat er is. Wij geven goed advies en verder is er geen gedoe, zodat de mensen een gevoel krijgen dat ze een warme jas aan hebben. Onze slagzin “Daar word je blij van!” moet een begrip worden.

In de winkel zelf is een goede verdeling tussen speelgoed voor jongens en meisjes in de leeftijd tot en met 12 jaar. ‘Ook hebben we een uitgebreide collectie Lego en Playmobil maar ook puzzels, zoals die van Jan van Haasteren en creatieve spullen. Geen acht soorten van hetzelfde, maar juist veel variatie en een ruime keuze’. Maar het onderscheid wordt gemaakt met de verjaardagbox. Twee weken voor de verjaardag kan de jarige de gewenste cadeaus uitzoeken in de winkel en in een verjaardagbox doen. Familie en vrienden kunnen in de winkel uit de verjaardagsbox een cadeau kiezen. Geen gezoek naar het juiste cadeau en je krijgt nooit iets dubbel.

Top 1 Toys, Zeestraat 2H, 2211 XG Noordwijkerhout, T: 0252 371 118, E:
info@top1toysnoordwijkerhout.nl, W: www.top1toysnoordwijkerhout.nl heeft op 4, 5 en 6 september een TAX-free actie op het hele assortiment, exclusief de aanbiedingen en multimedia. Dat betekent dus 19% korting.