Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 oktober 2008

Gemeente investeert 50.000 euro om OZB-aanslagen op tijd te versturen

LISSE – Voor een bedrag van circa 50.000 euro wordt een extern bureau ingehuurd om de OZB-aanslagen tijdig te versturen. Afgelopen jaar kwamen de OZB-aanslagen (voor niet-woningen) enkele maanden te laat binnen bij de huiseigenaren. Voor de betreffende inwoners was dit geen probleem, maar wethouder Bas Brekelmans (VVD) wil dit voor 2009 niet weer laten gebeuren, zo liet hij dinsdag 30 september weten.
Brekelmans: ‘Het college geeft opdracht aan het bureau Nedmetric Applications BV om te werken aan de aanpassing van het taxatieprogramma voor de WOZ. Het bureau moet 500 uur extra besteden aan het verbeteren van de bestanden, rapportages, mutaties en gewijzigde methode van taxeren. We willen niet nog een keer een paar maand te laat zijn met het versturen van de aanslagen.’