Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 oktober 2008

Muziekmakers gezocht

LISSE – Tijdens de feestweek heeft een aantal Poelpolderaars een eerste poging gewaagd om op livemuziek te gaan stijldansen in ‘t Poelhuys. Met 45 dansparen was het een geslaagd evenement en ook de musici van de Big Band Bollenstreek hadden er zichtbaar plezier in.

De initiatiefnemers willen dit herhalen en zijn op zoek naar mensen met een instrument die om de paar weken samen dansmuziek willen spelen voor een publiek. Zaterdag 25 oktober treedt een bestaande Jazz- en dixieband op, maar gezocht wordt naar mensen die in het voorjaar tegen een vergoeding willen spelen in ’t Poelhuys voor mensen die van stijldansen houden.
‘We willen drie vliegen in een klap slaan; liefhebbende musici, dansers en kijkers bijeenbrengen voor een heerlijke avond. Deze drie groepen kunnen samen een gezellige sfeer creëren waar iedereen actief een bijdrage aan levert’, zo laten de initiatiefnemers weten. Voor aanmeldingen: Conny Berens (0252 414 566), Gerard Vork (0252 411 135) of Esther Aberson: esther.aberson@casema.nl.