Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 oktober 2008

Bezwaarschrift niet-ontvankelijk

LISSE – Het bezwaarschrift van Kopersvereniging ‘De Hyacinth’ is dinsdag 30 september niet-ontvankelijk verklaard. Het bezwaarschrift was ingediend tegen het verlenen van een bouwvergunning ten behoeve van 98 woningen aan de Grevelingstraat, bekend als het project Sierkwartier.
Wethouder Jan Kippers (CDA) maakte namens zijn collega Guus Mesman (PvdA) bekend: ‘Het ingediende bezwaarschrift is pas op vrijdag 12 september ontvangen, terwijl de termijn afliep op woensdag 10 september. Het bezwaarschrift is niet-ontvankelijk verklaard omdat het niet tijdig is ingediend.’ Tegen het collegebesluit kan in beroep gegaan worden bij de voorzieningenrechter. Kippers mompelde: ‘Ze kunnen nog eindeloos doorgaan.’