Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 december 2008

Service Punt Vrijwilligers verliest eigen verblijf

LISSE – Het Service Punt Vrijwilligers Lisse (SVL) moet verdwijnen uit haar huidige huisvesting aan de Schoolstraat 9. Dit is het gevolg van een uitvoeringsovereenkomst die de gemeente heeft gesloten met Het Spant Welzijn uit Hillegom. Deze overeenkomst is drie jaar geldig.
Wethouder Adri de Roon (D66) vertelde hier dinsdag 16 december over: ‘Vanaf 1 januari verblijven de medewerkers twee middagen in de gemeentewinkel aan het lokaal loket. Voor de overige twee dagen worden zij geacht vanuit hun kantoor in Hillegom op pad te zijn.’ Het oude pand aan de Schoolstraat 9 wordt naar alle waarschijnlijkheid gesloopt. De plannen voor het Raadhuisplein voorzien in ieder geval niet in behoud van dit pand.