Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 januari 2009

Kermis gaat door

LISSE – Ook dit jaar kan de kermis weer doorgaan. In verband met de aankomende verplaatsing van het jaarlijkse gebeuren, was het voor de organisatie, de Harddraverijvereniging, noodzakelijk een nieuwe vergunning te krijgen. De gemeente heeft deze maand voorzien in deze behoefte, zo liet wethouder Jan Kippers (CDA) dinsdag 6 januari weten.
Kippers: ‘De locatie van de kermis wijzigt in verband met bouwwerkzaamheden als gevolg van de nieuwe centrumplannen. Fysiek is de tot nu toe gebruikte plaats niet meer mogelijk. Om die reden moet de huidige vergunning worden ingetrokken en een nieuwe vergunning worden verleend. In deze vergunning wordt voor twee locaties toestemming verleend, omdat de opstelling en verpachting door de Harddraverijvereniging nog niet bekend is.’