Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 februari 2009

Afscheid Tutti-A-Tavola met een lach

VOORHOUT – Het was al enkele maanden bekend, maar op zaterdag 14 februari sluit Tutti-A-Tavola voor de laatste keer haar deuren. Eigenaar Bert Pilaszek nodigt al zijn klanten uit om nog eenmaal langs te komen: “Valentijnsdag is de dag van de liefde. Wij zijn verliefde op onze producten die wij al meer dan drie jaar verkocht hebben. Op deze dag willen wij, als afscheid, u nog eenmaal laten proeven. Onze winkel wordt een proeflokaal met heerlijke producten. De verse Pasta serveren wij gratis, andere lekkernijen tegen vriendelijke prijzen.”
Hij vervolgt: “Hebt u ook zin in een dag Trattoria Tutti-A-Tavola: een gezellige samenkomst voor vrienden en winkelende relaties? Vanaf 12.00 uur kunt u komen proeven en gezellig met ons kletsen over de afgelopen drie jaar. We hebben heerlijke pasta’s, kazen, salami, wijnen en anti-pasti. Kom gerust binnen, het moet geen afscheid worden met een traan maar met een lach.”