Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 februari 2009

Après ski meezingers in Fascinus

SASSENHEIM – De in uitgaansland zeer bekende Skihut Rotterdam bezoekt zaterdag 7 februari Jongerencentrum Fascinus, die hiermee een primeur heeft voor de hele Duin- en Bollenstreek. Die hele avond staat in het teken van Nederlandstalige meezingers als ‘Ik heb een toeter op mijn waterscooter’ en ‘Mexico’.

Paul Bouwman, vrijwilliger sleutelhouder van Fascinus, kijkt vol verwachting uit naar 7 februari: ‘De Skihut Rotterdam met Flugel on Tour begint om 21:30 uur en is een vier uur durend evenement. De hele avond lang zijn de bezoekers gegarandeerd van topentertainment met een wereldwijd bekende dj uit de skihut van Rotterdam. De opzet van de avond is een beetje DJ-Jorrit-achtig: het wordt een leuke voorloper op het carnaval en allemaal meezingers komen voorbij. Het wordt gewoon een heerlijke avond waar je gezellig mee kan zingen met nummers van Gerard Joling, de Gebroeders Ko en andere artiesten die skihutnummers in hun repertoire hebben zitten.’

Voorheen organiseerde het jongerencentrum de ‘Aprescinus’, maar dit evenement is hier niet mee te vergelijken, aldus Bouwman: ‘Dit is een volledig professionele show en de mensen krijgen hier eenzelfde avond voorgeschoteld als in de skihut Rotterdam: dat zit elk weekend vol en is heel bekend en gewild in uitgaand Nederland. Voor de jongerencentra in de Bollenstreek is het de eerste keer dat de Skihut langskomt. Er komen twee DJ’s en een zanger en we hebben vier uur non-stop entertainment: het wordt een groot apres skifeest. De minimum leeftijd is 16 jaar en daar wordt streng op toegezien. De maximum leeftijd is 88 en ook daar wordt streng op toegezien.’
Er wordt een grote toeloop verwacht: ‘Wij hopen op 250 bezoekers, die zich kunnen houden aan de dresscode ‘foute skikleding’: als het maar raar en gek is.’ Aanmelden kan bij Music Alley, Snackbar Parkzicht, Shaffies en Sigarenhandel Kaldebach in Sassenheim. De entreeprijs in de voorverkoop is 10 euro en aan de deur 12,50 euro. Meer informatie: www.fascinus.nl.