Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 maart 2009

Nieuwe galerie leidt wellicht tot nieuw beleid

VOORHOUT – Wethouder Wim Hollart opende zaterdag 14 maart de nieuwe tijdelijke galerie Art-Inez. Meer dan zestig personen lieten door hun aanwezigheid zien dat ze dit initiatief van Inez Köhler bijzonder waardeerden.

Door Joep Derksen

Ook de wethouder had niets dan lof: “Het getuigd van durf en aanstekelijk enthousiasme om vandaag met deze nieuwe galerie te starten. Galerie Art-Inez zal iedere maand een nieuwe expositie inrichten met werken van twee tot drie gastexposanten. Deze maand zijn dat Anne Marie Posthuma (abstracte schilderijen) en Ivet Thunnissen (keramische objecten). Iedere zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur is de galerie geopend. Ik feliciteer Inez en ons allemaal met deze aanwinst voor het culturele leven in Voorhout en in Teylingen.”
Over deze laatste zinsnede verduidelijkte de wethouder: “Zo’n galerie geeft een beetje reuring in het dorp en dat is een goede zaak. Het initiatief om tijdelijk leegstaande winkels te gebruiken als galerieën is zeker iets wat ik met wethouder Bert Homan zal bespreken.”