Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 april 2009

“Het is mijn schuld”

TEYLINGEN – De voorzitter van de informatieavond, Daisy Nieuwenhuizen – de Jager, laat weten dat ze zonder bijbedoelingen ermee in had gestemd om het vergaderschema om te laten gooien.

Ze legt uit, als aanvulling op het door de gemeentelijk woordvoerder verstuurde bericht: “Dit was niet gebeurd als ik als voorzitter die bloktijden gehandhaafd had. We wilden mensen uitnodigen om een uurtje eerder te beginnen: dan waren we allemaal eerder thuis. Je gaat namelijk niet een uur uit je neus zitten eten. We hadden vooraf zo’n 100 mensen verwacht van de 200 ingediende zienswijzen om hun zegje te doen, maar er meldden zich slechts 12 personen aan. Ik had niet beseft dat er nog zoveel mensen bovenop die 12 zouden komen.”

Wat is uw leermoment? “Niet meer veranderen van schema en me niet laten omlullen. Iets dergelijks kan blijkbaar niet even gemakkelijk geregeld worden. Overigens, het is mijn eigen schuld en niemand anders zijn schuld. Ik ben degene die me laat omlullen.” Het Komplan Warmond wordt waarschijnlijk weer behandeld tijdens de commissievergadering Ruimte van 24 juni en de daaropvolgende raadsvergadering in juli. Dan zijn alle mensen weer van harte welkom, zo besluit Nieuwenhuizen.