Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 mei 2009

16-Jarige gewond bij kop-staartbotsing

VOORHOUT – Een kop-staartbotsing op de Jacoba van Beierenweg zorgde er woensdag 6 mei voor dat een 16-jarig meisje naar de dokterspost werd gebracht om gehecht te worden. Een 39-jarige Voorhouter, komende uit de richting van de Herenstraat, remde met zijn auto voor een op het zebrapad overstekende voetganger, waarop de Voorhoutse tiener met haar scooter achterop tegen die auto botste.

Door de botsing werd de voorkant van de scooter redelijk beschadigd en ook de achterkant van de auto liep deuken op. De Voorhoutse werd per ambulance naar de huisartsenpost gebracht voor een paar hechtingen in haar gezicht. De politie is erbij geroepen, maar er is geen proces verbaal opgemaakt. De zaak wordt door de beide partijen onderling via de verzekering afgehandeld. Het tienermeisje is ondertussen weer thuis.