Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 mei 2009

Verdonk visiteert veiling

RIJNSBURG – Rita Verdonk bezoekt de veiling Flora op vrijdagochtend 8 mei. Doel van dit werkbezoek is voor Verdonk te leren hoe de glas- en tuinbouw en de bloemenexport er voor staan. Ook wil ze bekijken of de sector tijdens deze financiële crisis ondersteuning nodig heeft.
Willem van Rheenen, lid van de TON-commissie verkeer, laat weten: “Een bijkomende reden van haar aanwezigheid in de Bollenstreek is de onlangs openbaar gemaakte mededeling dat Trots Op Nederland (TON) mee zal doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2010. In juni worden de Bollenstrekers die zich kandidaat gesteld hebben, geselecteerd voor de kandidatenlijst.”