Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 december 2009

Kinderkoor heet “De vrolijke nootjes”

VOORHOUT – Het kinderkoor van de Bartholomeusparochie gaat voortaan niet meer naamloos door het leven. De jeugdige leden van 8 tot 13 jaar deden mee aan een wedstrijd om een zo origineel mogelijke naam te verzinnen. Voorafgaand aan een optreden tijdens de Kerstmarkt maakte de jury, bestaande uit pastoor Van Vliet, Truus Warmendam en Charlotte Slingerland, de winnende naam bekend.

Door Joep Derksen

De jury was er binnen een uur uit, zo informeerde Van Vliet. De beste naam voor het kinderkoor kon niet anders zijn dan “De vrolijke nootjes”, een idee dat de 9-jarige Martijn had geopperd. Als dank voor zijn briljante ingeving ontving hij een prachtige vulpen en twee zakken nootjes. Martijn geniet van zijn koorlidmaatschap: “Het leuke is dat je voor alle mensen kunt zingen.”
Van Vliet liet weten dat nieuwe leden van 8 tot 12 jaar van harte welkom zijn: “Kom gerust langs tijdens een repetitie en bekijk of je het leuk vindt.” Het oefenen gebeurd iedere maandagavond in de Tuinzaal van De Roef. De repetitie begint om 18:30 uur en duurt tot 19:30 uur. Het lidmaatschap van het kinderkoor kost 5 euro per jaar. Voor meer informatie: 0252 223 158.