Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 december 2009

Vrijwilliger van het jaar

LISSERBROEK – De vrijwilliger van Lisserbroek voor het jaar 2009 is Joop Diepenhorst, die onder meer bekent staat als de jaarlijkse Sinterklaas. Hij kreeg als vijfde inwoner de onderscheiding tijdens de vergadering van de Dorpsraad op dinsdag 19 november. Andere genomineerden waren Ineke Kroeze, Ruud de Groot en Siep Blom.

Diepenhorst was zeer verguld om het beeldje, dat twee in danshouding staande personen symboliseert, in ontvangst te nemen. Hij liet weten: ‘Niet alleen ik wordt genomineerd, maar ook de circa 80 vrijwilligers die jaarlijks helpen met de kerstmarkt. Al die vrijwilligers delen met mij mee, al staat dit beeldje wel op mijn nachtkastje.’