Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 januari 2010

Taarten voor colleges

STREEK - In het kader van het honderdjarig bestaan van de scouting ontvingen de burgemeester en wethouders van alle gemeenten enkele taarten tijdens de nieuwjaarsreceptie. De jeugdleden overhandigden deze lekkernijen om de colleges erop te wijzen dat de scoutingbeweging nog altijd ‘alive and kicking’ is. Zo ook bij de nieuwjaarsrecepties van de gemeenten Teylingen en Lisse, waar de colleges respectievelijk twee en drie taarten kregen. Geen enkele taart vloog door de lucht, maar allen werden keurig overhandigd.

In Teylingen mocht Nederlands kampioen meerkamp (atletiek) Remona Fransen de Sportprijs Teylingen 2009 van wethouder Wim Hollart in ontvangst nemen. De prijs is een wisseltrofee in de vorm van een beeld, vervaardigd door beeldhouwer Fons Versluijs. Zij versloeg hiermee de Nederlands kampioen sloeproeien KWV de Kaag / Meiden van Staal en voetbalkampioen 3de klasse RKVV.