Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 februari 2010

“Ik wil dat de hele wereld me aardig vindt”

VOORHOUT – Iemand die zo actief is op allerlei vlakken, loopt wel eens het risico dat hij zichzelf voorbij rent. Wordt Regeer geleefd door zijn omgeving? “Dat is wel zo geweest maar nu wordt het wat minder. Ik kan meer afstand nemen van de dingen en doe niet meer wat ik niet wil. Of ik een professioneel bestuurder ben? Nee, maar wel een mensenbestuurder. Ik maak geen beleid en zet niet de lijnen uit, maar motiveer en enthousiasmeer de mensen. Zelf doe ik ook veel, dus op het moment dat ik mensen wat vraag om te helpen dan doen ze dat ook.”

Regeer wil niet eeuwig op dezelfde positie(s) blijven zitten, maar verbindt zich wel een aantal jaren aan de vereniging waar hij actief voor is: “Ik wil een aantal dingen opzetten en dan die functie weer afstoten, zodat iemand anders het kan overnemen. Ik ben sinds 2005 voorzitter van de Bokken, bij de tennisvereniging ben ik twaalf jaar voorzitter geweest en ik ben nu zo’n drie jaar voorzitter van Foreholte. Indertijd heb ik gezegd dat ik die functie vijf jaar zou behouden, maar met de komst van Paul Jochemsz zou ik wel langer willen doorgaan. De voormalig Foreholte-voorzitter Peter van Kesteren heeft een fantastisch bestuur achtergelaten. Wel moet ik zeggen dat voor een bestuurder een jaar of zeven mooi is, tenzij je binnen dat bestuur nieuwe uitdagingen kunt vinden.”
Wat wil Regeer bereiken? “Dat de hele wereld me aardig vindt. Dat is de rode draad in mijn leven. Ik respecteer iedereen en laat ook iedereen in zijn waarde. Daarnaast wil ik zo lang mogelijk kunnen doen wat ik doe op het niveau van mijn leeftijd. Over vijftien jaar kan ik niet meer naar Amerika reizen, maar dan kan ik nog wel fietsen over de Veluwe.”