Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 maart 2010

Ondernemers gaan voor groen

NOORDWIJK – “U bent de kopgroep van het maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen in Noordwijk!” Dit compliment gaf wethouder Leendert de Lange (VVD) aan de meer dan zeventig ondernemers die maandag 1 maart in De Baak bijeen kwamen voor een NOV bijeenkomst.
Tijdens dit evenement wisselden alle aanwezigen ideeën uit over onder meer hoe het ondernemen nog milieuvriendelijker, maar tegelijk ook winstgevend kon zijn. De avond stond bol van creatieve uitingen: “Een vis ontdekt pas wat water is, als die er niet in ligt” en “Benut de hype: deel je ervaringen en maak zo de hype tot een gewoonte.” Arjan Slobbe, voorzitter van de Noordwijkse Ondernemers Vereniging, pleitte op deze avond om Noordwijk te promoten als “de oase van Nederland”. Het hoogtepunt van de avond was de presentatie van de op 1 maart gelanceerde website www.mvonoordwijk.nl.