Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 april 2010

Gratis bloemen voor Kindercorso

VOORHOUT – Op het grasveld bij het NS-station, tegenover de Primera, kunnen alle deelnemers aan het kindercorso op vrijdag 23 april, vanaf 16:00 uur gratis bloemen ophalen. De opsteekbloemen worden door de kinderen en hun ouders gebruikt om de kinderfietsjes en bolderkarren zo mooi mogelijk op te fleuren.
De bloemen worden beschikbaar gesteld door de Oranje Vereniging Voorhout en zijn aangeboden door Bloemenveiling Flora Holland Rijnsburg. Op zaterdag 24 april, vanaf 10:30 uur, verzamelen de kinderen zich in het Kievitspark en de Dr. Kuyperlaan. Vervolgens worden ze op aanwijzing van het comité opgesteld en verdeeld achter een van de vier muziekkorpsen. De mooist versierde fietsjes en wagentjes krijgen leuke prijzen.