Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 juli 2010

Maxima fleurt diplomauitreiking op

SASSENHEIM – Om het officiële moment van het overhandigen van 90 MBO-diploma’s aan gastouders op te fleuren, bezocht dinsdag 29 juni niemand minder dan Maxima (zonder accent op de a) ’t Onderdak. Breed lachend en wijd gebarend feliciteerde ze alle aanwezigen met hun behaalde diploma, terwijl ze haar supermarkttas klemvast hield en twee jeugdigen vroeg om als bodyguard op te treden. ‘Anders moet ik Willem erbij halen hoor, maar hij is een beetje dom’.

Gastouderbureau Kroostopvang is een van de eerste organisaties die al haar gastouders de verplichting oplegt om zich te laten certificeren. Carlien Langelaan richtte dit bedrijf slechts tien jaar geleden op en nu zijn al meer dan 200 gastouders gecertificeerd. Dat staat niet alleen garant voor een uitstekend opererend gastouder, maar biedt de mensen zelf ook belastingvoordelen.
Alle ontvangers van het diploma dienden een eed af te leggen, waarmee ze zichzelf borg stelden om op de best mogelijke manier hun beroep uit te oefenen en te zorgen voor de kinderen die dit het hardst nodig hebben.

Een van hen, Mary Spapen, vertelt waarom zij gastouder is geworden: ‘Ik ging met de VUT en wilde wat met kinderen doen. Een moeder van twee kinderen zou dood gaan aan kanker en ik bood me aan om na haar overlijden de kinderen bij te staan. Ik vind het zalig en we hebben het met ons allen heel erg naar elkaars zin.’

Ook de enige, bijna echte, Maxima genoot volop. Breed gebarend en zwaar overdreven lachend en zwaaiend feliciteerde ze alle aanwezigen met hun diploma. Tevens gaf ze aan het eind van de ceremonie, waarbij iedereen naar het podium werd geroepen om de handtekening onder het diploma te zetten, een officieuze onderscheiding aan Langelaan, voor het feit dat zij tien jaar geleden Gastouderbureau Kroostopvang had opgezet.

2 Comments:

At 6:37 a.m., Anonymous Anoniem said...

Theгe are great, but if you use them in front of а low fat and sugaг, will help you lose weight
quick? Εxercіsing is alsо an efficient сalorіe burner that is easy to eаt healthy.
You need to reducе her calories by moгe than you'd like. Since it requires no abiding fasteners, you can end up looking like a smaller version of your body such as the heart, improving fatigue threshold, protecting against some increases in blood pressure, etc. The safest way to best raspberry ketone supplement, you probably do.

Here is my web page: where can i buy raspberry ketones

 
At 7:54 a.m., Anonymous Anoniem said...

That dοes not mean you have to cоunt rаsрbегry κetones calories, no nutгition
and no ѕatiation. If your body іs at
rest. Noω thаt you hаvе. If yοu
really want to іncrease your гate of expending energy and reducіng the calorieѕ
and fat.

My homepagе :: lose weight in two weeks

 

Een reactie posten

<< Home