Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 september 2010

Kinderboerderij komt in opstand

TEYLINGEN – Ook de vrijwilligers van de Voorhoutse kinderboerderij komen in het geweer tegen de dreigende bezuiniging van 6.000(!) euro van de gemeente. Op een geschilderd bord staan dertig kinderhandjes: “Handen af van de Kinderboerderij!”.
Op alle Voorhoutse basisscholen worden handtekeningen ingezameld tegen de gemeentelijke bezuiniging. Donderdag 2 september spreken de vrijwilligers in bij de gemeenteraad. Een van hen, Ria Nouws, laat onder meer weten: “We krijgen een heleboel steunbetuigingen uit heel Voorhout. Het klopt niet dat de gemeente deze kinderboerderij wil wegbezuinigen om op het eiland Koudenhoorn een nieuwe kinderboerderij te maken. Daar komt in de winter geen hond, terwijl onze vrijwilligers ervoor zorgen dat de Voorhoutse kinderboerderij het hele jaar dagelijks open is.”