Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 oktober 2010

Bijeenkomst over vliegtuiglawaai

STREEK – Een informatieavond over het vliegtuiglawaai van Schiphol. Het raadspresidium stemde maandag 20 september in met het collegevoorstel om deze activiteit te organiseren.

Tijdens deze informatieavond, die op woensdag 13 oktober zal plaatsvinden, krijgen de toehoorders gegevens over de huidige stand van de verkeersoverlast. Ook wordt ingegaan op nieuwe proeven die genomen worden ten aanzien van andere vliegroutes en het landen zonder daarbij op de motoren te remmen. Wethouder Bas Brekelmans (VVD) liet eerder al weten dat hij Hans Alders, voorzitter van de gelijknamige commissie die de toekomst van Schiphol onderzocht, uit wil nodigen voor deze bijeenkomst.