Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 december 2010

Guus Mesman nieuwe voorzitter PvdA Lisse

LISSE – Tijdens de dinsdag 23 november gehouden algemene ledenvergadering is Guus Mesman gekozen tot voorzitter van de PvdA afdeling Lisse. Hij volgt daarmee Bert Verdoes op, die, sinds zijn toetreden tot de gemeenteraadsfractie, de taak van voorzitter nog tijdelijk waarnam. Tijdens die ledenvergadering werden nog drie nieuwe bestuursleden gekozen.
Het afdelingsbestuur was vanwege verschillende oorzaken flink uitgedund en daarom was nieuw bloed hard nodig. Dat nieuwe bloed werd gevonden in de personen van (oud-wethouder) Guus Mesman, (oud-raadslid) Mart van der Vlugt, Anneke van der Veek en Marjan Rynja. Zij vormen nu samen met Mary Dofferhof het nieuwe bestuur van de PvdA in Lisse. Guus Mesman gaat de voorzittershamer hanteren, Mart van de Vlugt is de nieuwe secretaris en Anneke van der Veek heeft nu de functie van penningmeester.
Tijdens de ledenvergadering is veel aandacht besteed aan de permanente campagne van de PvdA Lisse. Doelstelling van die permanente campagne is het betrokken en geïnformeerd houden van de huidige leden, het werven van nieuwe leden en voeding te houden met de achterban van de PvdA in Lisse. Dat kan door aan te sluiten bij landelijke, provinciale of regionale acties, maar de leden benadrukten tijdens de vergadering dat het zwaartepunt moet liggen bij plaatselijke activiteiten. Onderdeel daarvan zal in ieder geval zijn het nieuw leven inblazen van de website van de PvdA Lisse.