Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 maart 2011

Bewegwijzeringsborden naar centrum

LISSE – Nieuwe bewegwijzeringsborden om de toeristen naar het centrum te trekken. Dat is het jongste plan van de gemeente om ook andere ondernemingen te laten meeprofiteren van de toeristische Keukenhoftaart. De tien bewegwijzeringsborden tonen twee pijlen. Aan de ene kant van het bord staat een pijl met ‘Keukenhof’ en aan de andere kant wordt vermeld ‘Centrum Lisse’.

Bezoekers kunnen dit jaar vanaf de Keukenhof via de Berkhoutlaan naar het centrum van Lisse lopen. Dan kan genoten worden van verschillende mozaieken en schilderijen die langs de weg staan. Maar dan moeten de Keukenhofbezoekers wel weten hoe de route precies gaat. Het college van burgemeester en wethouders maakte dinsdag 8 maart bekend aan het Lissese bedrijf Top Sign Reclame de opdracht te hebben gegeven voor het maken van tien kunststofborden. Deze borden worden langs de route geplaatst. Of de Keukenhofbezoekers na een urenlang verblijf in de bloemententoonstelling nog zin hebben om, voorafgaand aan de onvermijdelijke file naar huis, ook nog een bezoekje aan het centrum van Lisse te brengen, staat nog te bezien.