Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 maart 2011

Dure busritjes

LISSE – Een ‘hop on – hop off busrit’ voor bewoners en toeristen. Met de ‘Beleef de Bollenstreek met de Beuk Regio Hopper’ (BBBRH) kunnen mensen een rondrit maken met de bus. Deze bus stopt gedurende het Keukenhofseizoen op verschillende haltes in de streek, waarbij er twee stopplaatsen zijn in Lisse. De rijtijden van de bus vinden plaats van donderdag tot en met zondag op vastgestelde tijden. De gemeente betaalt 2.500 euro mee aan de financiering van deze toeristenbus, zo liet het college van burgemeester en wethouders op dinsdag 8 maart weten.

De BBBRH rijdt tussen 24 maart en 20 mei, waarbij het vertrekpunt in Noordwijk ligt. Na drie stopplaatsen rijdt de bus naar het NS station en het Panorama Tulipland in Voorhout om vervolgens door te gaan naar het centrum Lisse en de Keukenhof. Via Noordwijkerhout (drie stopplaatsen) rijdt de BBBRH weer terug naar Noordwijk. De prijs voor een buskaartje is vijf euro per persoon. Alle deelnemende gemeenten financieren een bedrag van 2.500 euro.