Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 maart 2011

Sporthal Meerzicht niet mooi maken

LISSE – Sporthal Meerzicht wordt niet uitgebreid opgeknapt. Aangezien dit complex op de nominatie staat om gesloopt te worden, zou een dergelijke investering zonde van het geld zijn. Wethouder Bas Brekelmans (VVD) gaf dinsdag 8 maart tekst en uitleg naar aanleiding van een vraag van commissielid Jeanet van der Laan (Nieuw Lisse).

Brekelmans liet weten dat de zaken goed geregeld moeten zijn aangaande veiligheid en hygiëne. Echter, het verzoek van Sportfonds om de binnenkant een likje verf te geven gaat een stapje te ver. De wethouder: ‘Er heerst een dilemma over het onderhoud van Meerzicht: die hal wordt binnen enkele jaren gesloopt. Alles wat je er in steekt, gaat aan de sloopkogel ten onder. We moeten een goed koopman zijn en in verband met de kosten zijn we wat huiverig over wensen om het zo mooi mogelijk te maken.’