Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 september 2011

Respijt voor Gaapstokken

LISSE – De Gaapstokken mogen een maand langer in hun huidige onderkomen blijven. Na berichten in het Witte Weekblad en de daaropvolgende commissievragen aan het college van burgemeester en wethouders, is hiertoe besloten.

De gemeente zegt de carnavalsvereniging toe dat ze tot 1 oktober 2011 in hun clubgebouw mogen blijven. Tevens zorgt de gemeente er op korte termijn voor dat er tijdelijke huisvesting voor de Gaapstokken gerealiseerd wordt. Gedacht wordt hierbij aan de ‘Reflexruimte’, die naast de gymzaal aan de Ruishornlaan staat. De tijdelijke huisvesting is noodzakelijk, aangezien de carnavalsvereniging meer tijd nodig heeft om een definitieve vaste locatie te realiseren. Het nieuws van het uitstel maakte het college van burgemeester en wethouders bekend op dinsdag 6 september.