Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 oktober 2011

Vijfhonderd nieuwe werkplekken voor ambtenaren

KATWIJK – De gemeente heeft afgelopen week een openbare Europese aanbesteding uitgeschreven voor de levering van werkplekken en laptops. In totaal beschikt de gemeente over circa 600 werkplekken en 500 hiervan moeten gefaseerd vervangen worden.

De eerste levering van 150 werkplekken vindt plaats in de laatste twee weken van dit jaar. De overige werkplekken moeten tussen januari en april 2012 geleverd worden. Naast de vervanging van de Werkplekken wil de gemeente Katwijk ook de mogelijkheid hebben om laptops te bestellen bij de winnende inschrijver. Bedrijven die zich willen inschrijven moeten de afgelopen drie jaren een jaaromzet hebben gehad van minimaal een half miljoen euro (exclusief BTW). Inschrijvingen kunnen tot 25 oktober plaatsvinden.