Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 oktober 2012

‘Trefpunt en De Wieken zijn als bejaardentehuizen ingericht’

NOORDWIJK - Met de overgang van het CON zal er voor de vrijwilligers in eerste instantie weinig veranderen, maar op termijn worden wel meer digitale toepassingen ingezet. Hierover vindt op 12 oktober een bijeenkomst voor de vrijwilligers plaats. Dat vindt vanaf 14:00 uur plaats in De Wieken. Het beheer van het Trefpunt en De Wieken valt ook onder de verantwoordelijkheid van de stichting en het bestuur wil overleggen met de gemeente om deze gebouwen te verbouwen.

Ewout Cassee, voorzitter van de Stichting Welzijn Senioren Noordwijk informeert: ‘‘Nu zijn ze als bejaardentehuizen ingericht. We willen een seniorensociëteit waar mensen bij elkaar kunnen komen. We gaan ook marktconform werken; dat kan betekenen dat de prijs van een kop koffie anders wordt. Ook gaan we met een pasjessysteem werken, waarbij leden van de ouderenbonden korting krijgen. We willen deze panden beter benutten om non-profit verenigingen aan te trekken door bij ons te gaan vergaderen. Bedrijfsfeestjes staan we niet toe, want we willen niet paracommercieel werken, maar verjaardagsfeestjes van leden van de ouderenbonden kunnen best op deze locaties georganiseerd worden.’