Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 februari 2013

Gratis worst voor raadsleden

KAAG EN BRAASSEM – De politieke partij Samen voor Kaag en Braassem deelde gratis worsten uit tijdens de gemeenteraadsvergadering van maandag 4 februari. Met deze actie wilde de partij het belang benadrukken van de komst van de Hema naar Roelofarendsveen. Gemeenteraadslid Ger van Emmerik pleitte hartstochtelijk voor de realisatie van de komst van deze winkelketen.

Hij stelde: ‘Er zijn volop geruchten over de plaatsing van de Hema op het voormalige RABO terrein op het Noordeinde in Roelofarendsveen. Komt de Hema er wel of niet en hoe staat het college hier in? We moeten de mensen geen worst voorhouden, vandaar dat wij vanavond al deze worsten uitdelen.’

Het zal ongetwijfeld niet door het stuk gratis worst zijn, maar wethouder Antoon Kea steunde de komst van de winkelketen. ‘We hebben een verzoek gekregen voor de komst van de Hema, maar de aangevraagde locatie is ongeschikt. Het college vindt de komst van de Hema een aanwinst voor de gemeente en we willen meewerken aan het zoeken naar een locatie voor deze winkel.