Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 februari 2013

Beter een goede buur

ROELOFARENDSVEEN – Het bedrijf aan de Zuideinde 38 – 40 en 50 – 52 mag doorgaan met de opslag van kampeermiddelen en boten. Hoewel dit officieel niet is toegestaan in de gebouwen die bestemd zijn voor agrarische doeleinden, geeft het college toch een tijdelijke vergunning af.

Een nieuwe buurman had een handhavingsverzoek ingediend voor deze opslagplaats, die al jarenlang gedoogd wordt. Burgemeester Van der Velde informeerde: ‘Het gaat hier om een caravanopslagruimte in een voormalige kas. De gedoogbeschikking was verlopen. We zijn een visie aan het ontwikkelen en daarbij kijken we of we de huidige situatie gaan legaliseren of dat we gaan handhaven.’