Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 februari 2013

Laatste kans promotie Groene Hart

KAAG EN BRAASSEM – De gemeente draagt nog één keer bij aan het promoten van het Groene Hart als toerisme- en recreatielocatie. Maar het marketingbureau krijgt niet de verwachte jaarlijkse bijdrage, maar moet het doen met een mager 1.000 euro. Dit bedrag wordt wel afgehaald van het budget van Kaag en Braassem promotie.

Burgemeester Van der Velde lichtte dit collegebesluit toe: ‘We willen steun geven aan het initiatief om het Groene Hart te promoten. We willen het bureau nog een kans geven en dat bureau een plan te presenteren.’ Wat bedoelt de burgemeester met deze laatste zin? ‘Er is door de provincie een rapport gevraagd over het functioneren van het bureau. Er rammelde nogal wat aan.’ Ze wil zich echter richten op de toekomst: ‘We willen die merknaam “Groene Hart” promoten en dat programmabureau gebruiken als vliegwiel voor de rest. Als dit succesvol is, wordt het een opstap naar gezamenlijk promoten van de streek. Dit jaar bekijken we waar het ons gaat brengen.’